13jul.

Feest

50 jaar Bosuil en EBSW, 40 jaar De Zonnebloemen, 35 jaar De Stapsteen, 30 jaar De Lelie, 20 jaar De Hoeve, 15 jaar De Vunder, 15 jaar Hoekhuis-Rijhuis, 10 jaar Bosuil 125, 5 jaar Drakenhof en 5 jaar Tyrolerhof. Al deze verjaardagen van de verschillende afdelingen van onze zorgorganisatie stonden nog in de wachtrij sinds corona. Om dat in te halen pakte onze zorgorganisatie op 24 juni uit met een groots Vijver Fest.

Het Vijver Fest werd het gedroomde feest voor de cliënten van De Vijver, hun netwerk en de buren van De Vijver. Er waren optredens van de Vijverband en van jong aanstormend talent, geselecteerd door een jury van cliënten. Maar de top van de avond was toch wel het optreden van De Romeo’s. Doordat we de prijs van de Waarmakers binnensleepten, een initiatief van Axa en Het Nieuwsblad, was het mogelijk om De Romeo’s uit te nodigen. Dat was geweldig nieuws voor de cliënten, die hier al jarenlang hardop over droomden.

Over feesten gesproken: volgend jaar viert Dorp nr. 2 Koningin Fabiola haar 60-jarig bestaan!


Doneer vandaag nog

Onze organisatie rekent op u. Ontdek de mogelijkheden om ons te steunen.

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.