Voor wie doen we het?

Het dorp geeft mensen met een beperking en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen op een zinvol en aangenaam leven. Dat doen we door hen individueel of in groep te begeleiden met zorg op maat, opvang en aangepast werk. We stimuleren onze cliënten ook om actief deel te nemen aan de maatschappij.

Mensen met een beperking

Mensen met een beperking

Mensen met een lichte tot diep mentale beperking, en met matige tot zeer ernstige vormen van autisme, vinden in onze deelorganisatie De Vijver een warme thuis of een plek om hun dag zinvol te besteden. Sommige van onze cliënten hebben zowel een beperking als autisme, en hebben daarnaast vaak ook een bijkomende fysieke handicap en gedragsproblematiek. Vanaf dit jaar verwelkomen we ook adolescente meisjes met een gedrags- en emotionele stoornis (GES), in combinatie met een licht verstandelijke beperking.

Help mee
Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Werk hebben maakt een mens sterker, op financieel vlak maar ook op sociaal en mentaal vlak. Ons maatwerkbedrijf ACG creërt aangepast werk voor mensen met een mentale en/of fysieke beperking, mensen met een psychosociale- of arbeidsbeperking. Sommige medewerkers maken vast deel uit van onze teams, anderen stromen na verloop van tijd door naar de reguliere arbeidsmarkt. Mensen die niet in aanmerking komen voor ons maatwerkbedrijf, kunnen onder begeleiding van één van onze dagcentra kleinere taken opnemen voor een culturele organisatie, particulier of bedrijf.

Help mee

Doneer vandaag nog

Onze organisatie rekent op u. Ontdek de mogelijkheden om ons te steunen.

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.