Doneer voor kwetsbare, adolescente meisjes Lees meer
27jul

Walk 10 Miles in her shoes

Stel je voor dat je de hele dag loopt in schoenen met hinderlijke, schurende steentjes. In het begin lukt het nog wel min of meer om te lopen, maar na een tijd heb je heel wat wondjes opgelopen, en neemt de pijn toe. Lopen wordt moeilijker.

Zo stellen we ons voor dat het moet zijn voor adolescente meisjes die vastgelopen zijn in het leven. Het is moeizaam lopen met schurende steentjes in je schoenen. Steentjes uit je schoenen halen helpt niet, want voor je het weet zijn ze terug. De pijn verandert in wanhoop. Soms gaat de wanhoop over in destructief gedrag. Een mens zou het voor minder niet meer zien zitten. 

Het zijn deze adolescente meisjes met een licht verstandelijke beperking of randnormale begaafdheid die we weer op weg willen helpen. In een traject van 8 maanden tot 1,5 jaar willen we deze meisjes begeleiden om weer aansluiting te vinden bij zichzelf en bij de samenleving. 

Wil je mee pionieren in dit project? Leg je graag mee de eerste steen van een veilige thuishaven voor deze adolescente meisjes?

  • Steun ons via de Antwerp 10 Miles op 10 oktober 2021. Dat doe je door je in te schrijven op www.sport.be/antwerp10miles/nl/. Koop zeker het Event T-shirt voor 10 euro als je inschrijft. Het Dorp is geselecteerd als Goed Doel van de 10 Miles. Door het shirt te kopen, doe je meteen een gift aan ons project voor adolescente meisjes
  • Je steunt ons project Adolescente meisjes ook door te doneren op https://dorp2.kentaa.be. Ga er zeker eens kijken! 

Doneer vandaag nog

Onze organisatie rekent op u. Ontdek de mogelijkheden om ons te steunen.

We gebruiken cookies om het verkeer naar onze website te analyseren en je ervaring te optimaliseren.