04okt.

Bezoek ons op de Antwerp 10 Miles

Zondag 10/10 is het zover. Dan gaan de langverwachte Antwerp 10 Miles door.  Als Goed Doel van dit schitterende loopevenement hebben we een stand in het bedrijvendorp van de 10 Miles. Kom gerust langs om voor onze lopers te supporteren of om kennis te maken.  Je vindt de tent van Dorp nr. 2 Koningin Fabiola & De Vijver in het bedrijvendorp aan de Charles de Costerlaan, naast de stand van Sportoase en AG. Dat is dichtbij de start en de finish van de 10 Miles. Wij zullen er zijn van 9.30 uur tot 17.30 uur. 

Als Goed Doel van de 10 Miles krijgen we een mooie kans om ons nieuwe project 'Kwetsbare, adolescente meisjes' een echte kickstart geven. Met het geld dat we ontvangen van de verkoop van de Event T-shirts en van de totebags aan onze stand willen we een veilige thuishaven bouwen voor kwetsbare meisjes met een ontwikkelingsstoornis of een lichte mentale beperking. Vanuit die veilige thuishaven (een eigen studio) helpen we de meisjes om stap voor stap te bouwen aan een beter, gelukkiger leven. Op dorp2.kentaa.be vind je alle informatie over ons project. Je kan er ook een vrije bijdrage leveren. 

Wilt je ons bezoeken op de 10 Miles? We geven je nog een paar praktische tips. Draag zeker je mondmasker en hou afstand: de 10 MIles is een publiek evenement buiten met meer dan 750 aanwezigen. Dat betekent dat de recente versoepelingen hier nog niet gelden. We raden je aan om met het openbaar vervoer of de fiets te komen, en niet met de wagen. De kennedytunnel zal tussen 11.30 uur en 17 uur afgesloten zijn richting Antwerpen/ Nederland. De omleiding via de de Liefkenshoektussel is niet betalend, maar zal zeer druk zijn. Een groot gedeelte om en rond de 10 MIles zal autoluw zijn. 


Tot zondag!

Doneer vandaag nog

Onze organisatie rekent op u. Ontdek de mogelijkheden om ons te steunen.

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.