18okt.

Antwerp 10 Miles: nog even nagenieten

Het was een dag om nooit te vergeten. En daar kunnen we wel een paar redenen voor bedenken.

Eerst en vooral was de sfeer magisch! Sportend Antwerpen was na een lange coronabreak helemaal klaar voor de 10 Miles. Er was enthousiasme, er was veel goesting om te lopen en een oktoberzon die zich van haar beste kant liet zien. En – we zouden het bijna vergeten – er waren ook doelen te behalen. Zo haalden een aantal cliënten van onze zorgorganisatie ‘hun beste benen’ boven om de short run te lopen. Met succes! 

Als Goed Doel mochten we een cheque met een richtbedrag van maar liefst 42.400  euro in ontvangst nemen. Die cheque delen we die we met het Paralympic Team Belgium, het andere Goede Doel van de 10 miles. Bedankt AG dat we Goed Doel mochten zijn van dit prachtige evenement. We bedanken ook alle lopers en supporters die massaal het Event-shirt voor het Goede Doel kochten. 

En er was nog een mooi extraatje. Van Tesa ontvingen we een cheque van 2.500 euro. Een echte verrassing!

De gedoneerde bedragen gaan integraal naar ons nieuwe project ‘Adolescente meisjes’. Vanaf het najaar van 2022 willen we 6 adolescente meisjes die een zware rugzak aan problematiek meetorsen en die nergens anders meer terecht kunnen, intensief ondersteunen. Met de donaties willen we de studio’s van de meisjes inrichten als warme, veilige thuishaventjes. Vanuit die veilige thuisbasis begeleiden we de meisjes om hun leven terug in handen te nemen, en opnieuw op te bouwen.

Voor wie nog een schenking wil doen? Dat kan nog steeds: dorp2.kentaa.be

Doneer vandaag nog

Onze organisatie rekent op u. Ontdek de mogelijkheden om ons te steunen.

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.