Bedankt Geneeskunde voor het Volk voor de gulle schenking van 1000 mondmaskersUpdate corona Lees meer
14feb

Love is in the air

Een lang en vooral gelukkig leven: dat wensen we u op deze valentijnsdag van harte toe. Dat u omringd mag zijn door liefdevolle mensen, want dat is gewoon het allerbelangrijkste in het leven.


Laten we samen het glas heffen op de liefde. 

Of nog beter: laten we samen het herbruikbare glas heffen op de liefde!

 

Klinken op de liefde is gewoon veel juister in een herbruikbaar glas. Herbruikbare glazen of bekers zijn geschikt om meerdere keren te gebruiken. Door de bekers na gebruik te reinigen, kan u ze hergebruiken voor uw volgende events, feesten of happenings. Uw bekers belanden niet meer op de afvalberg, maar komen terecht in een recyclagetraject. Daardoor schenkt u aarde en natuur de nodige ademruimte, wat uiteindelijk neerkomt op een flinke portie liefde en aandacht.  


ACG wast, vervoert en stockeert uw herbruikbare bekers

Herbruikbare bekers zijn dus the way to go. Maar waar laat u ze wassen? Hoe geraken ze van en naar uw events? En waar stockeert u ze tussentijds? Vanaf mei 2020 kan u voor al deze services terecht bij ACG. In onze gloednieuwe professionele wasstraat reinigen we tot 10.000 bekers per uur!


Bent u een bedrijf, gemeente, sportclub, culturele club of school?

Vraag gerust informatie op over onze wasstraat. Herbruikbare bekers zijn trouwens vanaf 2020 verplicht door de Vlaamse overheid. Spring dus nu mee op de kar, en neem ACG onder de arm als uw partner voor herbruikbare bekers.


Interesse?

Bel +32(0)3 326 31 10 of mail naar info@acgfab.be

Volg ACG ook op LinkedIn


Doneer vandaag nog

Onze organisatie rekent op u. Ontdek de mogelijkheden om ons te steunen.

We gebruiken cookies om het verkeer naar onze website te analyseren en je ervaring te optimaliseren.