17jan.

Onze zorgorganisatie heeft een nieuwe website!


Onze zorgorganisatie De Vijver heeft een nieuwe website. Het resultaat mag er zijn!

Cliënten met een beperking en/of autisme die zelf informatie willen opzoeken, kunnen terecht op de pagina 'Ik zoek ondersteuning voor mezelf'. Ze vinden hier alle informatie over toffe activiteiten bij De Vijver, leuk en zinvol vrijwilligerswerk, nieuwe dingen leren of wonen in een van de huizen van De Vijver. Er staan ook veel leuke filmpjes op de website. Dat geeft toekomstige cliënten een goed beeld van het leven zoals het is bij De Vijver.

Ook de ouders of familieleden die assistentie zoeken voor hun kind of familielid vinden op de nieuwe website hun gading. Op de pagina ‘Ik zoek ondersteuning voor anderen’ vinden ze informatie over het ondersteuningsaanbod van De Vijver voor wonen, werken, leren, ontdekken en ontspannen.

De nieuwe website besteedt ook ruimschoots aandacht aan verschillende manieren van contact opnemen. Sommige cliënten nemen graag de telefoon voor informatie. Anderen vinden het handiger om te mailen of om uitleg te krijgen via een persoonlijk gesprek. Er is aan iedereen gedacht.

Neem zeker eens een kijkje op www.devijvervzw.be

Doneer vandaag nog

Onze organisatie rekent op u. Ontdek de mogelijkheden om ons te steunen.

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.