10jan.

Op een concreet, verbindend en inclusief 2022!

Het begin van het jaar start altijd met een paar goede voornemens. Ons goed voornemen is om kwetsbare mensen concrete bouwstenen aan te reiken om een zo goed mogelijk leven te kunnen leiden.

Met deze nieuwjaarsboodschap willen we vooral nog eens het belang onderstrepen van het woord ‘concreet’. Op een heel tastbaar niveau willen we kwetsbare volwassenen helpen om veranderingen aan te brengen in hun leven.

Zo is WERK een van de fundamentele pijlers om erbij te horen in de samenleving. In ons maatwerkbedrijf ACG in Deurne kunnen kwetsbare volwassenen aan de bak. Het geeft hen een inkomen, zelfstandigheid, waardering en een sociale kring.

Daarnaast investeren we ook in HUISVESTING en BEGELEIDING voor mensen met een matige tot zware beperking en/of autisme. Dat doen we via onze zorgorganisatie De Vijver.

Ook INCLUSIE is een belangrijke bouwsteen die we willen aanbieden. Wie kwetsbaar is, heeft nood aan verbinding. Daarom zetten we bij Het Dorp ook stevig in op initiatieven die mensen stimuleren om verbindingen aan te gaan met hun omgeving.

Laten we alvast een toost uitbrengen op een concreet, verbindend en inclusief 2022! Dat we de dromen van onze cliënten en medewerkers mogen waarmaken met concrete bouwstenen.

Doneer vandaag nog

Onze organisatie rekent op u. Ontdek de mogelijkheden om ons te steunen.

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.