Bedankt Geneeskunde voor het Volk voor de gulle schenking van 1000 mondmaskersUpdate corona Lees meer

Onze waarden

Onze waarden staan centraal in alles wat we ondernemen om mensen met een beperking te ruggensteunen. Ze geven aan waarom en hoe we de dingen doen. Ze vormen onze dagelijkse rode draad én vormen ook de leidraad in de beslissingen die we nemen.

Huis van vertrouwen

Onze cliënten en hun netwerk weten wat ze aan ons hebben door onze oprechte aanpak. Klanten van ons maatwerkbedrijf weten dat we open communiceren over onze mogelijkheden.

We zien kansen

Voor elk van onze cliënten onderzoeken we wat hun sterke punten en mogelijkheden zijn, om hier vervolgens mee aan de slag te gaan. Door onze ogen open te houden voor kansen op de arbeidsmakrt, slagen we erin om mensen met een beperking aangepast werk aan te bieden. 

Deskundigheid: onze troef

Als zorgverstrekker bieden wij onze cliënten deskundige zorg aan op vlak van wonen, begeleiden, vorming en dagbesteding. Ons maatwerkbedrijf heeft de competentie in huis om mensen met een beperking aangepast werk te bezorgen. Zij bieden een ruime expertise aan op vlak van verpakkingen en groenzorg, steeds met het oog op de grootst mogelijke kwaliteit. 

Maximaal welzijn creëren

Het welzijn van mensen met een beperking vergroten is onze absolute prioriteit. Dat doen we met respect voor de eigenheid van onze cliënten en hun netwerk. Wederzijds respect tussen mensen vinden we cruciaal. Beperking of geen beperking: iedereen heeft recht op een volwaardig leven.

Duurzaam op alle vlakken 

Een duurzame relatie opbouwen met onze cliënten en klanten, is onze eerste prioriteit. Bij het bouwen en renoveren van onze faciliteiten kiezen we bewust voor een duurzame aanpak.  We zijn ook sterke voorstanders van groene mobiliteit, die we aanmoedigen  waar mogelijk.

Help mee

Doneer vandaag nog

Onze organisatie rekent op u. Ontdek de mogelijkheden om ons te steunen.

We gebruiken cookies om het verkeer naar onze website te analyseren en je ervaring te optimaliseren.